Mirëseardhje në faqen time!

Unë quhem Bogumiła. Jam Polake.

Në vitet 1999-2001 kam punuar në një nga bankat më të mëdha në departamentin e menaxhimit te burimeve njerëzore. Ajo punë ishte me stress të vazhdueshëm. Atje përjetova tmerr dhe persekutim mendor. Ky fenomen është i njohur si ,,mobbing” në vendin e punës. Shefi im ishte një njeri i pamëshirshëm, që mbillte terror në të gjithë departamentin. Të gjithë atë e kishin frikë.Nuk i interesonte askush,i mori shëndetin shumë punëtorëve.

Në ditën e ndërprerjes së kontratës, kur e lash vendin e punës në bankë isha jashtëzakonisht e lodhur fizikisht dhe psiqikisht. Kisha një ndjenjë sikur jeta ime ishte e varur në ”një fije”. Pas dy vitesh funksionimi në stres të vazhdueshëm nuk isha e aftë për asnjë punë tjetër dhe për një jetë normale.

Vitet më pas ishin koha e luftës me sëmundjet dhe dhimbjet, koha e përballjes me vështirësitë financiare dhe me papunësinë, njëkohësisht periudha e rikthimit të shëndetit dhe forcës. Për momentin jetoj dhe punoj normalisht.

Pas shumë vitesh dëshiroj të theksoj: Vetëm në dritën e besimit mund të kuptojmë thelbin e përvojave të vuajtjes, atëherë vuajtja bashkë me besimin ka kuptim. Vetëm besimi mund të japë forcë për tu ngritur nga vështirësitë më të mëdha.

Faleminderit për gjithçka, Zot!

Dëshiroj të falenderoj Zotin për ndihmën të cilën e mora në situata dramatike të jetës për mua. Në situata pashpresë, kur asnjë nuk ishte në gjendje të më ndihmonte, mund të mbështetesha vetem te Zoti. Dhe nuk u zhgënjeva, sepse Ai më nxorri nga errësirat e jetës dhe problemet, më largoi nga sëmundjet dhe vështirësitë më të mëdha dhe më lejoi të kthehem te jeta normale.

Falenderoj Zotin për Miresinë, Dashurinë dhe Mëshirën e Tij. I jam mirnjohëse Jezu Krishtit për gjithçka që ka bërë për mua. Nëse nuk do të ishte për Atë, nuk do të kisha mbijetuar vitet e fundit. Gjitçka i detyrohem Mëshirës së Zotit.

Besoj që nuk ka sëmundje që Jezu Krishti nuk do të mund ta shëronte, sepse për Të nuk ka asgjë të pamundur. Duhet vetëm të besojme te Jezusi dhe ti lutemi Atij me forcë për ndihmë dhe mirësi.

Për mua Jezusi ishte burimi i një jete të re, shëndeti, qetësie dhe e çdo gjëje të mirë. Te Ai gjeta cdo gjë që kisha nevojë që të shëroja shpirtin dhe trupin tim të sëmurë.

I jam shumë mirenjohëse për gjithçka që ka bërë për mua. Aktualisht të gjithëve u tregoj për fuqinë e mrekullueshme shëruese të Jezu Krishtit i cili në të vërtetë jeton dhe vepron.

***

Kur kthehem prapa dhe analizoj kohën e sëmundjeve dhe ndikimin e Zotit, shikoj qartë që sëmundja ishte e nevojshme. Fryti i saj është pastrimi dhe transformimi. Nuk jam i njëjti njeri i cili isha dikur. Dëshiroj ti jepem tërësisht Zotit dhe drejtimit të Tij. Dëshira ime është qëndrimi te Zoti, hapja ndaj fjalëve të tij, leximi dhe përmbushja e vullnetit të Tij. Sëmundjen time e shoh si një dhuratë të mrekullueshme nga Zoti, i cili me pasuroi nga të gjitha drejtimet.

Faleminderit për gjithçka, Jezus Krisht!

Faleminderit për gjithçka, Zot!

***

Jezu Krishti është i mëshirshëm!

Isus Krist je milostiv!

Jesus Christ is merciful! Jesus Christ is gracious!

Jesus Christus is barmhartig! Jesus Christus is genadig!

İsa Məsih mərhəmətlidir!

Errukitsua da Jesukristo!

যীশু খ্রীষ্ট দয়ালু!
Ісус Хрыстос міласэрны!
耶稣,我相信你!

耶稣是我朋友。

耶稣是我很好的朋友。

我爱耶稣。耶稣爱我。

耶稣很爱我也我很爱耶稣。

耶稣是很仁慈的。

耶稣总是帮助我。

耶稣!谢谢你帮助我!

耶稣,我相信你!

Isuse Kriste je milostiv!

Исус Христос е милостив!

Si Jesukristo maluloy-on!

耶稣基督是仁慈的!

Isus Krist je milostiv!

Ježíš Kristus je milosrdný!

Jesus Kristus er barmhjertig!

Jesuo Kristo estas kompatema!

Jeesus Kristus on halastav!

Si Jesucristo ay maawain!

Jeesus Kristus on armollinen!

Jésus-Christ est miséricordieux!

Xesucristo é misericordioso!

Ο Ιησούς Χριστός είναι ελεήμων!

¡Jesucristo es misericordioso!

Jezus Chrystus jest miłosierny i bardzo łaskawy!

Jesus Christus ist barmherzig!

Jesus Cristo é misericordioso!

Gesù Cristo è misericordioso!   

Ježiš Kristus je milosrdný!  

Jezus Kristus je usmiljen! Usmiljen in milostljiv je Gospod!

Yesu Kristo ni mwenye huruma! Mungu wetu ni mwenye hurma!

Бог милостив! Иисус Христос милостивый!

Бог милостивий! Ісус Христос милосердний!

Iisus Hristos este milostiv!

Исус Христос е милостив!

Bůh je velmi dobrý a milosrdný!

Jesus Kristus er barmhjertig! Gud er meget god og barmhjertig!

Jumala on erittäin hyvä ja armollinen!

A ta Iehòbhah gràsmhor, ceart; ‘s is tròcaireach ar Dia! Tá Íosa Críost trócaireach!

Jesús Kristur er miskunnsamur! Drottinn er miskunnsamur og náðugur! Guð er miskunnsamur!

Jėzus Kristus yra gailestingas!

Jēzus Kristus ir žēlsirdīgs!

Jesus Christus ass Barmhäerzeg!

Jesus Kristus är barmhärtig!

Jainkoa oso ona eta errukitsua da!

Ang Dios maayo kaayo ug maluluy-on!

Milosrdani milostiv je Gospodin, spor na srdžbu i vrlo dobrostiv!

Jumal on väga hea ja halastav!

Ang Diyos ay makapangyarihan at maawain!

Deus é moi bo e misericordioso!

Aloha ke Akua!

He aloha ko Iesu Kristo!

Yexus Khetos yog kev hlub tiag!  Yexus Khetos yog  Lub Teeb Ci Rau Lub Ntiajteb! Tswv Ntuj yog tus zoo!

Chineke nwere obi ebere ! Onye-nwe nwere obi ebere ma na-eme amara!  Ebere bụ otu n’ime ịdị ka Chineke! Onye-nwe-ayi Chineke-ayi ka obiebere nile na nbaghara nile diri!

Tuhan itu penyayang! Yesus Kristus pengasih dan penyayang! TUHAN adalah penyayang dan pengasih, panjang sabar dan berlimpah kasih setia! Tuhan penuh belas kasihan dan kasih!

Yesus Kristus welas asih!

Jésù Kristi  dara pupọ ati aanu! Ọlọrun dara pupọ ati aanu!

 Jesucrist és misericordiós! Déu és molt bo i misericordiós!

 Иса Мәсіх өте мейірімді! Құдай өте жақсы және мейірімді! Ұлы және құдіретті Құдай сондай-ақ мейірімді және рақымды Құдай!

UYesu Kristu unenceba!

Yesu Kristo ni umunyembabazi!  Uwiteka n' umunyembabazi!  Uwiteka ni umunyembabazi kandi ni umukiranutsi! 

Ыйса Машайак кайрымдуу!  Ыйса бизге сабырдуу!  Кудай ырайымдуу, кайрымдуу, кечиримдүү!

Ghjesù Cristu hè misericurdiosu! Diu hè misericurdiosu! L’Eternu hè misericurdiosu è ghjustu, U nostru Diu hè pienu di cumpassione! 

ལྷ་བརྩེ་རེད།

ལྷ་ཡག་པོ་རེད།  

ལྷ་མི་ཚང་མ་བརྩེ་བགྱི་ཡོད།

ཡེ་ཤུ་ལྷ་ཀྱི་བུ་རེད།

ཡེ་ཤུ་ངའི་གྲོགས་པོ་རེད།

ཡེ་ཤུ་ངའི་གྲོགས་ཡག་ཤོས་རེད།

ཡེ་ཤ་ནམ་མཁའ་ནས་བབས་པ་རེད།

ཡེ་ཤུ་བདུད་རྒྱལ་པ་རེད། .

ཡེ་ཤུ:„ང་ལམ་ཀ་བདེན་པ་དང་སྲོག་ཡིན”

Jezikri gen mizèrikòd! Bondye gen mizèrikòd! Senyè a gen mizèrikòd epi li gen gras! Bondye ki gen tout pouvwa gen mizèrikòd pou nou!

예수 그리스도는 자비로우신

예수 그리스도께서는 하느님 아버지의 자비의 얼굴이십니다 .

주 예수 그리스도님 제게 자비를 베푸소서 

예수님, 나는 당신을 신뢰합니다