Category Archives: My story

11. Rruga ime drejt shëndetit

I bëra thirrje ZotitAi më dëgjoiPsalmi 120,1 Pas largimit nga puna në bankë, situata ime dukej plotësisht e pashpresë. Kisha përshtypjen sikur isha buzë vdekjes. Humba punën, isha e sëmurë dhe e paaftë për të kërkuar dhe për të ndërrmar një punë të re, kursimet kishin mbaruar. Përveç kësaj u shfaq edhe një trishtim i

Read More

10. Mjeksia ishte e paaftë

Nga momenti kur u shfaqën simptomat e para të sëmundjeve, fillova të kërkoj ndihmë te doktorët specjalist. Shkoja te mjeku i përgjithshëm, te kirurgu, ortopedi, neurologu, okulisti, laringologu dhe endokrinologu. Rezultatet e të gjithë analizave ishin të mira dhe nuk ishte gjetur asnjë shkak dhimbjeve të mia. Megjithatë unë ende ndjehesha gjithnjë e më keq.

Read More

09. Sëmundjet

Simptomat e para të sëmundjes u shfaqën në muajt e parë të punës time në departamentin e burimeve njerëzore. Në fillim… – Se pari u shfaq ankthi. Shkova në shtrat duke menduar me ankth për ditën e nesërme, dhe ne mëngjes u zgjova me dhimbje stomaku dhe ndjeva frikë para se të shkoja në punë.

Read More